Aperitiv briose cu ciuperci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2017 | 9413 vizualizari

 

De cand am descoperit genul asta de gustari rapide, tare imi place sa le pun in practica. De multe ori, le pregatesc cu ce am prin camara si frigider, fara sa mai cumpar alte ingrediente. Sunt spornice, si in plus, de pus la pachet sunt grozave, ca de multe ori de asta am nevoie, sa aiba ce lua mama la pachet fara sa aiba grija ca ceva curge, ca trebuie incalzit si tot asa. Daca va place reteta, o puteti incerca si voi cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr lapte batut
  • 5 linguri ulei
  • 140 gr faina (eu am folosit de tara)
  • 170 gr ciuperci la borcan
  • 50 gr branza cheddar
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Batem ouale spuma cu putina sare si piper. Adaugam uleiul, amestecam, apoi punem laptele batut. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Ciupercile le spalam bine, le taiem bucatele.
Ceapa verde curatata, o taiem rondele.
In compozitia de mai sus, adaugam atat ciupercile, cat si ceapa verde.
Deasupra radem branza cheddar, amestecam cu o paleta.

In forme de briose, punem compozitie cu ajutorul unei linguri, dar nu umplem formele.

Introducem briosele in cuptorul incins, la o temperatura de 170 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana briosele sunt rumenite si coapte.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca putin, apoi servim.
Din aceasta cantitate, au iesit 12 briose.
Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon